Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرجان فاطمی در روزنامه هفت صبح چهارشنبه (11 تیر) نوشت:

تلویزیون اینترنتی نماوا در سال‌های اخیر در بارگذاری فیلم‌ها و سریال‌های جدید موفق ظاهر شده و کاربران زیادی را هم به سمت خودش جلب کرده منتها اگر جزو کاربران نماوا باشید حتما شما هم به اشتباهاتی در شناسنامه فیلم‌ها یا سریال‌ها پی برده‌اید. البته منظور از اطلاعات، نام عوامل فیلم یا سریال نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتفاقا در این زمینه دقت زیادی به کار رفته و اشتباهی دیده نمی‌شود. این عدم تطابق، به سال تولید و امتیاز اثر در سایت imdb برمی‌گردد. سال تولید و امتیاز برخی فیلم‌ها و سریال‌ها در نماوا تا حدودی متفاوت از چیزی است که در واقعیت دیده می‌شود. این احتمال وجود دارد که نماوا برای جلب مخاطب بیشتر به سمت فیلم‌ها و سریال‌ها دست به دستکاری این اطلاعات زده باشد. بیایید برخی از این موارد را بررسی کنیم.

 دستکاری در سال تولید فیلم‌ها و سریال‌ها
طبیعی است که تماشای فیلم‌های جدید به‌خصوص فیلم‌هایی که در سال ۲۰۲۰ ساخته شده‌اند در اولویت بخش مهمی از مخاطبان تلویزیون‌های اینترنتی قرار دارد. خیلی‌ها ترجیح می‌دهند وقتشان را برای تماشای فیلم‌هایی صرف کنند که تازه تولید شده و بازار نقد و نظرها درباره‌شان فراوان است. این احتمال وجود دارد که نماوا به این دلیل تصمیم به تغییر سال تولید سریال‌ها زده باشد. مثلا فیلم لهستانی «بدن مسیح» (Corpus Christi‎) به کارگردانی یان کوماسا، محصول سال ۲۰۱۹ است .

اما نماوا در بخش اطلاعات فیلم، سال تولید آن را ۲۰۲۰ اعلام کرده. سریال Working Man هم محصول سال ۲۰۱۹ است اما اگر به صفحه این فیلم در تلویزیون اینترنتی نماوا سر بزنید متوجه می‌شوید که آن را با اسم «کارگر» محصول سال ۲۰۲۰ معرفی کرده است. فیلم سینمایی «رابرت بروس» (Robert the Bruce) به کارگردانی ریچارد گری هم جزو محصولات سال ۲۰۱۹ است که در این سایت به عنوان محصول ۲۰۲۰ معرفی شده است.

دستکاری در رتبه‌ imdb فیلم‌ها و سریال‌ها
بسیاری از مخاطبان علاقه‌مند به فیلم و سریال، پیش از اینکه برای تماشای یک فیلم یا سریال اقدام کنند، رتبه آن را در سایت imdb بررسی می‌کنند. در این سایت، کاربران به فیلم‌های موردنظرشان امتیاز می‌دهند و مخاطبان می‌توانند دریابند که کاربران پیشین چه میزان رضایت از فیلم‌ها یا سریال‌هایی که قصد تماشایش را دارند داشته‌اند.

عموما آثاری که امتیازی بالای هفت داشته باشند طرفدار بیشتری دارند و بسیاری از کاربران ترجیح می‌دهند فیلم‌هایی با امتیاز پایین‌تر از ۷ را تماشا نکنند. حالا مسئله اینجاست که تلویزیون اینترنتی نماوا، امتیاز برخی فیلم‌ها را در بخش اطلاعات فیلم، بالاتر از سایت Imdb زده است. مثلا فیلم «سیلی» (Thappad) به کارگردانی Anubhav Sinha و محصول سال ۲۰۲۰، امتیاز ۶٫۹ را از سایت imdb گرفته است اما در اطلاعاتی که سایت نماوا منتشر کرده، امتیاز آن ۷٫۲ برای آن به ثبت رسیده است.

فیلم «پسران بد تا ابد» (Bad boys for life) به کارگردانی عادل ال اربی و بلال فلاح، محصول سال ۲۰۲۰، در سایت imdb، ۶٫۷ امتیاز دارد اما امتیازی که در نماوا برای این فیلم خورده است ۷٫۲ است. نمونه‌های دیگری هم وجود دارد که اختلاف چندان قابل ملاحظه‌ای را نشان نمی‌دهد. مثلا سریال «مگنولیای شیرین» (Sweet Magnolias) محصول سال ۲۰۲۰ در حال حاضر در سایت imdb، امتیاز ۷٫۴ را دارد اما در نماوا برایش امتیاز ۷٫۵ به ثبت رسیده است. البته این احتمال هم وجود دارد که اختلاف بالاتر از اینها بوده و حالا بعد از گذشت مدتی، امتیاز این سریال در سایت imdb بالاتر رفته باشد.

واقعا دلیل چیست؟
هنوز به طور دقیق نمی‌توانیم قضاوت کنیم که علت این اختلاف‌ها چیست. در میان بررسی‌هایی که روی فیلم‌ها و سریال‌های جدید و تازه بارگذاری شده در نماوا انجام دادیم به هیچ موردی برنخوردیم که سال تولید فیلمی قدیمی‌تر از آنچه هست اعلام شده باشد. مثلا خود فیلم یا سریال محصول ۲۰۲۰ باشد و در این سایت نوشته شده باشد محصول ۲۰۱۹ یا قبل از آن است. یا مثلا امتیاز آن در imdb بالاتر از ۷ باشد و نماوا امتیاز آن را پایین‌تر از ۷ اعلام کرده باشد.

طبیعتا اگر به مواردی از این دست برمی‌خوردیم و عکس این اتفاق را شاهد بودیم می‌توانستیم بگوییم اشتباهی سهوی صورت گرفته یا امتیاز imdb بعد از ثبت در نماوا افزایش پیدا کرده است اما این تفاوت‌ها در شرایط فعلی توجیه خاصی ندارد. البته امیدواریم به زودی توضیحی در رابطه با این موارد از سوی تلویزیون اینترنتی نماوا بخوانیم. شاید علتی در کار باشد که ما از آن بی‌خبریم.

بیشتر بخوانید:

*تنها خیر کروناویروس برای سینمای ایران! *پیوستن 2 فیلم جدید به اکران آنلاین *میراث‌ ماندگار کرونا: لایو اینستاگرام، اکران اینترنتی، کنسرت آنلاین، پانسیون مجازی، سینما ماشین و ... لینک کوتاه: asriran.com/0035Q9

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سینمای جهان وی او دی نماوا فیلم ها و سریال ها محصول سال ۲۰۲۰ سایت imdb سال تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۷۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۱۰۰ هزار تن دانه‌های روغنی در اردبیل

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از تولید ۱۰۰ هزار تن انواع دانه‌های روغنی در مزارع مستعد استان اردبیل خبر داد. - اخبار استانها -

نوبخت اژدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: تولید انواع دانه‌های روغنی به ویژه کلزا در مزارع شمال استان 1.5 برابر بیشتر از سال گذشته بوده و در کنار عمل‌‌آوری کنجد، سویا و آفتابگردان، کشت دانه‌های روغنی نیز در سال‌های اخیر با حمایت دولت رونق بیشتری به خود گرفته است.

وی تصریح کرد: در شمال استان اردبیل به ویژه شهرستان‌های پارس‌آباد و بیله‌سوار کشت محصول با ارزش کلزا توسعه و رونقی مضاعف پیدا کرده و انتظار می‌رود در کنار کشت و صنعت، در اراضی بخش غیردولتی کشت این محصول با ارزش را با قیمت مصوب و خرید تضمینی شاهد باشیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: قیمت تعیین شده برای این محصول 35 هزار تومان بوده و با توجه به 2 برابر بودن این نرخ نسبت به تولید گندم، رغبت بیشتر کشاورزان را به تولید محصولات دانه‌های روغنی و تأمین نیاز بازار داخل در این حوزه شاهد هستیم.

اژدری افزود: یک‌ هزار و 800 هکتار از مجموعه بنگاه اقتصادی کشت و صنعت مغان به کشت کلزا اختصاص یافته که پیش‌بینی می‌شود از هر هکتار 3.5 تا چهار تن محصول برداشت شود.

وی ارزش تولید دانه‌های روغنی و کلزا را در بی‌نیاز کردن کشور به واردات مواد اولیه روغن یادآور شد و خاطرنشان کرد: آنچه که در شمال استان ضروری به نظر می‌رسد، احداث و توسعه صنایع فرآوری مربوط به تولید محصولات دانه‌های روغنی به ویژه روغن‌کشی است تا فرصت اشتغال و ارزش افزوده بیشتری را در منطقه شاهد باشیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: تلاش ما بر این است تا از خام فروشی محصولات در برنامه هفتم توسعه جلوگیری شود که در این راستا انتظار می‌رود سرمایه‌گذاران با حمایت همه‌جانبه از سوی مسئولان شهرستان‌های مختلف در راستای راه‌اندازی مجموعه‌های فرآوری و صنایع تبدیلی قدم پیش بگذارند.

اژدری بیان کرد: 100 هزار تن انواع دانه‌های روغنی در طول سال در استان اردبیل تولید می‌شود که 30 هزار تن آن متعلق به شهرستان پارس‌آباد است و عملیات کشت و زرع در این منطقه در سال‌های اخیر رشد چشمگیری را نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسی از محصول جدیدش رونمایی کرد
  • وقتی سرگرمی، قربانی بزرگ شعار دادن می‌شود /چرا «نون خ» در فصل پنجم مورد استقبال قرار نگرفت؟
  • دلیلی اصلی عدم حضور بهرام افشاری در پایتخت ۷ فاش شد
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • ۱۳ میلیون دلار برای القای تاریخچه ترور و کشتار به ایران و مذهب شیعه | جعل تاریخ در سریال حشاشین
  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • تغییر چهره «خاله الیویا» در سریال «قصه‌ های جزیره» پس از گذشت ۳۴ سال (عکس)
  • کارکرد انتقادی و راهبری فیلم های مستند کمرنگ شده است
  • انتقاد شدید پیشکسوت استقلال از تغییر نام این باشگاه
  • تولید ۱۰۰ هزار تن دانه‌های روغنی در اردبیل